• We are One。

    以亲善和悦的态度对待周围的人事物

    重现心灵的宽容和善待他人的品性

  • Mission

    Create a world without barriers, discrimination and injustice

    Mission

    Love Without Borders Foundation is an independent humanistic organization for promoting social harmony and sustainable development. We are committed to psychological environment protection, eliminating isolation and mind desert, and facing the sufferings and injustice brought by indifference and isolation together with the vulnerable group.

     

    We collaborate with partner organizations and unite the youth communities. Meanwhile, we try to bring more thoughts and opportunities to the local areas from an international perspective, practice ideas of “Care for Earth and Develop the local, Serve for Others and Grow Ourselves” by diverse means such as promoting education of world citizens, volunteer work, direct financing, social initiative and so forth. We also work on urging mankind to pay attention to people’s connection with people, animals, plants, as well as the mother earth so as to return to the harmonious status.

    Vision

    我们展望世界人类最终能够不怀敌意,不加戒备和疑虑地团聚在一起。共创社会公平正义、友善和睦,健康与可持续发展的生活环境,营造更为亲善和悦的社会氛围,达成祥和世界的愿景。

  • Starting in 2016,

    LWBF will focus all our assets and outcomes

    on achieving the Sustainable Development Goals by 2030.

  • Register in China

    Charitable Foundation

    Love Without Borders Foundation Beijing

    2014年9月2日 在北京获批成立

    统一社会信用代码:531100003067276323

    具有公益性捐赠税前扣除和非营利组织免税资格

    2017年1月9日依《慈善法》被认定为慈善组织

  • Love Without Borders

    致力于帮扶弱势群体,消除隔阂、歧视与不公

  • 高层领导鼓励

    2012年李克强总理亲切接见基金会理事长孔令坤先生并深入座谈

    李克强总理

    亲切接见孔令坤

    2012年11月26日,世界艾滋病日前夕,李克强总理接见孔令坤等13位民间社会社会组织代表,探讨全社会参与艾滋病防治工作和民间组织建设与发展。

     

    这是2012年11月15日成功举办中国共产党十八大一次会议,李克强当选十八届中央政治局常委后,首次接见民间组织代表。

    获得CCTV新闻联播

    专题报道

    CCTV新闻联播报道了李克强接见民间组织代表的新闻。

     

    李克强在会上提到“防艾无国界”,鼓励孔令坤要加强完善组织建设,为公益事业做更大贡献。

     

    在国务院领导的鼓励与关怀下,于2014年成功获批设立基金会。

  • internationalization

    心系全球 发展在地,服务他人 成长自己

    GYSD · China Youth Service Action

    GYSN全球青年服务网络(中国区)拓展国际视野与世界胸襟

    无国界爱心2010年成为GYSD中国区领导机构,积极推动Global Younth Service Day全球青年服务日理念在中国的倡导。组织翻译并发型GYSD青年服务学习手册等资料,帮助全国各地青年团队参与到全球最大的服务活动中。通过GYSD帮助青年拓展国际视野和胸襟。践行“服务他人、成长自己”的理念,使他们成为一个富有爱心、责任感、领导力的世界公民。

    Sesame Street PANWAPA Program

    Global Citizenship Education for children​

    无国界爱心作为芝麻街PANWAPA项目的优选合作伙伴,希望能够在新时代帮助中国的孩子们。

     

    基于对全球化时代,人类与地球互赖日增的体认上, 人类越来越认识到我们要共同面对诸多世界性社会问题。21世纪的人类,再不能独以固有和一成不变的观念、思维模式和态度,去认识这瞬息万变而互相依存的地球。正因为世界如此之大,孩子们才需要一个方式学习和了解他们所居住的星球。帮助孩子们的心智成长,使他们能够更好地理解和适应这个世界和社会发展的挑战,从小就给予他们必要的成长支持与帮助。

  • Work

    欢迎探索我们倡导消除隔阂、歧视与不公的工作,让弱势族群得到持续的帮助

    Poverty alleviation

    贫困可能源于忽视和不公

    帮扶弱势,促进教育公平

    Youth Development

    启发每个孩子的天赋和内在智慧

    培养儿童富有爱心、责任感和领导力

    Ending HIV/AIDS

    艾滋零歧视

    促进健康权益 关爱感染者 消除歧视

  • 这些是我们所做的努力,

    以及目前取得的成果。

    我们自2009年起即开展义工行动

    2000人+

    全国各地的志愿者积极参与并提供服务

    21000人次+

    持续为公众提供健康与HIV咨询快速筛检服务

    20城市+

    每年响应全球青年服务日行动的城市都在增加

    100万元+

    自2010年累计公益支出不断增加

  • Donate

    您的热心支持、慷慨捐助,让世界美好的未来充满希望!

    让你的生命闪光

    当你分享爱的时候,你就是在疗愈自己并照亮他人。

    芝麻街PANWAPA

    这里是启发孩子们内在智慧的地方。

All Posts
×